Galenus Orvosi Központ

Magán orvosi szolgáltatások, amelyek specializált ambulanciákban, orvosi képalkotásban, orvosi elemzésben, klinikai vizsgálatokban, foglalkozási orvoslásban és másokban vannak felépítve.

A stressz kezelésének kulcsa az életed irányítása és a napi kihívásokkal kapcsolatos reális elvárásokká való változtatása.

— Josh Billings

Ne félj, könnyebb, mint mondták. Időponttal vagy anélkül várjuk, hogy a rezidencia vizsga letétele érdekében a helyszínen kiadhassa készségkártyáját!
Csak a személyi igazolványra és a háziorvos igazolására van szükséged!

Nagyszerű, jól vagy! Siker a szakmai karrieredben!

Munkahelyi orvoslás - a KÉZIKÖNYV LAP igényeihez készítve

Első munka? Egy promóció? Munka?
Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek a törvényi előírások betartásával kapcsolatban a szükséges orvosi vizsgálatokkal kapcsolatban.

Foglalkozás-egészségügyi orvosaink képzettek, felhatalmazottak és rendelkeznek a szükséges tapasztalattal, hogy segítsenek minden bérbeadással, munkaváltással vagy rendszeres vizsgálattal.
Csak annyit kell tennie, hogy ad telefonon, e-mailben vagy kapcsolatfelvételi űrlapon , és felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tudatjuk Önnel, hogyan készül fel az orvosi értékelésre.

2 teljes csoportban vagyunk, amelyek Foglalkozási Orvos orvos és a nővér részvételével állnak rendelkezésre, mind Galenus helyszínén, mind bizonyos feltételek mellett elérhetőek a társaság székhelyére való utazáshoz, ahol munkát.

 • olyan csapatunk van, amely kizárólag a Foglalkozási orvoslás (Irodák, Nyilvántartás, Munkahelyi Orvosok és Ápolók)

 • Az orvostechnikai eszköz olyan méretű, hogy kivizsgálja mind a Galenus helyszínén, mind a társaságok székhelyén

 • a számítógépes rendszer nyomon követi a munkavállaló elektronikus fájljában levő összes vizsgálatot

A foglalkozási orvostudományról?

Fontos tudnivalók a foglalkozási orvoslásról

A Kormányhatározat szerint A munkavállalók egészségének megfigyeléséről szóló 355/2007. Sz. 355/2007. Sz. Rendeletben a munkavállalók egészségének megfigyelése meghatározza az egészségügyi szolgáltatások összességét, amelyek biztosítják a foglalkozási és foglalkozási megbetegedések megelőzését, felderítését, elhárítását, valamint a munkavállalók egészségének és munkaképességének fenntartását. (2. cikk)
A munkavállalók egészségének felügyeletét a foglalkozás-egészségügyi szakemberek biztosítják (4. cikk).

 • a munkából hiányzó napok számának csökkentése;
 • az ügyfél tevékenységének hatékonyságának növelése;
 • Orvosi szabadság ellenőrzése és jóváhagyása;

A foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokat a munkaadó telephelyén lehet elvégezni, ha a társaság megfelelő helyet rendez el higiéniai-egészségügyi szempontból az orvosi vizsgálatok elvégzéséhez.

 • Az egyéni egészségügyi nyilvántartások kitöltése és rögzítése;
 • alkalmassági adatlap kiállítása és a munkáltató tanácsai;
 • Spontán foglalkozásszervi konzultációk;
 • Munkahelyi orvostudományi tanácsadás az emberi erőforrások és a munkavédelmi szolgálat számára;
 • A foglalkozási kockázatértékelés megszervezése és az abban való részvétel;
 • A munkavállalók egészségének ellenőrzése;
 • Szakmai át orientáció foglalkozási megbetegedés vagy más krónikus állapot esetén;
 • Tanácsadás a munka alkalmazottak pszichofiziológiai jellemzőihez történő hozzáigazításához;
 • Tanácsadás a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági stratégia alátámasztására;
 • foglalkoztatási orvosi vizsgálat – a szakma és a kockázati kitettség adatlapja szerint felépítve; megállapítja a munkaképességet;
 • Időszakos orvosi ellenőrzés – az egészség újraértékelése;
 • orvosi folytatódási vizsgálat – azoknak az embereknek, akik orvosi okok miatt több mint 30 napja szolgálatban vannak;
 • Adaptációs orvosi vizsgálat – meghatározza az igazolt vagy potenciális foglalkozási kockázatot jelentő helyeken alkalmazott emberek munkaképességét.

A Munkahelyi Orvostudományi Szolgáltatást a következők szerint végzik: Törvény. 319/2006 , az alkalmazás módszertani normái a Hivatalos Közlönyben közzétett sz. 882 / 2006.10.30. 355 (2007. május 17.) az egyes szakmai kategóriákra vonatkozó orvosi vizsgálatokról.

Számunkra a háziorvosok fontos tényezõk a foglalkozás-egészségügyi tevékenységek elvégzésében . Feladatunk az, hogy közel maradjunk a munkavállalók családorvosaihoz a helyes ajánlások és értékelések, valamint az állandó egészségkommunikáció kialakítása érdekében.

Annak tisztázása érdekében, hogy a Foglalkozási Orvostudományi Tanszék miként működik együtt a családi orvosokkal, fontolóra vesszük a Román Orvosok Főiskola tájékoztatását:
„A családorvosoknak a művészet rendelkezéseivel összhangban tiszteletben kell tartaniuk a tantervi kompetenciákat. A Román Orvosok Főiskola Deontológiai Kódexének 9. cikke (“9. cikk – A szakmai specializáció elve. A létfontosságú sürgősségi esetek kivételével az orvos az adott szakterület, készségek és gyakorlat szerint jár el.”). Így a háziorvosok csak a „klinikailag egészséges” kifejezést használhatják, vagy megadhatják a más orvosi szakterületek által megállapított vagy megerősített diagnózist, és nem használhatják a „munkaképesség” kifejezést.
folytatja az információk teljes olvasását.

3 egyszerű lépés

Ismerjük meg egymást

Kezdjük:
– munkavállalói azonosító adatok
– a felveendő munka
– a végrehajtandó tevékenységgel kapcsolatos kockázati tényezők

Vizsgálatok lefolytatása

Tervezzük Önöket a munkahelyi orvostudományi csoporttal (szakorvos, ápoló), aki elvégzi az összes szükséges vizsgálatot az 1. pontban szereplő információk szerint.

Kész

Tekintettel arra, hogy a kereskedelmi-pénzügyi szempont véget ért, csapata elkészíti az Ön dossziéját és készségi adatlapját, amelyet elektronikus úton, a munkaadónak és a munkavállalónak (adott esetben), de fizikailag is továbbít.

A találkozókat a CALL-CENTER-en keresztül lehet elérni: 0365 915, vagy a kapcsolat oldalán található egyéb lehetőségek segítségével

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail űrlapon keresztül

Egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Egyéb szolgáltatások

Létrehozása óta a Galenus teljes egészségügyi ellátást nyújt, beleértve a betegszolgáltatásokat, laboratóriumi diagnosztikát és képalkotást, fogászatot, fogászatot és azonnali ellátást.

Show Buttons
Hide Buttons