Orvosi elemzések

Orvosi elemzések

Megbízható laboratóriumi és képalkotó szolgáltatások széles skáláját nyújtja

Csak sétáljon be

Orvosi vizsgálatokra bejöhet, a munkarend szerint!

Több mint 2800 laboratóriumi vizsgálatot, különféle analíziseket és vérvizsgálatokat kínálunk. Akár éves orvosi vizsgálatra, akár allergiára vonatkozó vérvizsgálatra, akár rutinszerű és átfogó vizsgálatokra, vérvételre vagy biológiai és patológiai gyűjtésekre van szüksége, a legmagasabb színvonalon végezzük a vizsgálatokat. Biztosítjuk a teljesítményt az általunk nyújtott orvosi szolgáltatásokban, hogy Ön a legjobb eredményeket kapja.

A GALENUS Medical Center munkáját több mint 50 engedélyezett orvosi laboratóriummal fennálló erős stratégiai partnerség támogatja!

 • Rekombináns és natív allergének

  (Română) Analize Alergeni recombinați și nativi! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Allergológia – specifikus IgG

  Allergológiai vizsgálatok – specifikus IgG! A vér vagy biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Allergológia

  (Română) Analize Alergologie! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Kórtani anatómia

  Patológiai anatómiai elemzés! A vérvétel vagy a biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Biokémia

  Biokémiai elemzés! A vérvétel vagy a biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Molekuláris biológia

  (Română) Analize Biologie moleculară! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Alvadás

  Alvadás elemzés! A vérvétel vagy a biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Gyógyszer adagolás

  Gyógyszer adagolás vizsgálat! A vér vagy biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Molekuláris Genetika

  Molekuláris genetikai elemzés! A vér vagy biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Hematológia

  Hematológiai elemzés! A vérvétel vagy a biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Imunohematológia

  Immunohematológiai vizsgálatok! A vérvétel vagy a biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Immunológia

  Immunológiai elemzés! A vérvétel vagy a biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Étel Intolerancia

  Ételintolerancia elemzés! A vér vagy biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Tumormarkerek

  Tumormarkerek elemzése! A vér vagy biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Mikrobiológia

  Mikrobiológiai tanulmányok! A vérvételt vagy a biológiai és patológiai termékek gyűjtését a legmagasabb színvonalon végezzük.

 • Parazitológia

  (Română) Analize Parazitologie! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Toxikológia

  Toxikológiai vizsgálatok! A vérvétel vagy a biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

 • Virológia

  Vírustani elemzés! A vérvétel vagy a biológiai és patológiai termékek gyűjtése a legmagasabb színvonalon történik.

Tudja meg, miért éri meg

Az azonnali ellátást biztosító készülék gyors ellátást biztosít

Nem szükséges időpont egyeztetés, a legtöbb beteget körülbelül 60 perc alatt látják, kezelik és elbocsátják. Tanúsított és tapasztalt orvosok, nem ápolók

Ha rosszul érzi magát, és nem tud várni az alapellátó orvosához való időpontra, orvosaink és tapasztalt, azonnali tapasztalattal rendelkező személyzetünk segíthet Önnek jobban érezni magát.

Nincs szükség időpontra, a legtöbb beteget körülbelül 60 perc alatt látják, kezelik és elbocsátják. Tanúsított és tapasztalt orvosok, nem ápolók

[/vc_row]

Walk-in Medical Process

Nincs programozás!

Megértjük, hogy néha vannak vészhelyzetek, amelyeket nem lehet elkerülni, és mi mindent megteszünk, hogy azonnal segítsünk Önnek. A minőségi szolgáltatás és a reakcióidő biztosítása érdekében időpont egyeztetést ajánlunk.

Helyben kiszolgáljuk

Az orvosi vizsgálatokkal kapcsolatban, az orvosi kisegítő személyzet készen áll arra, hogy napközben mintákat vegyen és sürgősségi feldolgozásra elküldje a partner központokba! Olvasson a COVID19 vizsgálatokról is!

Önköltség ellenében vagy ingyen!

A CAS által fizetett vizsgálatokra csak beutaló és előre egyeztetett időpont alapján lehet jelentkezni! A fizetős orvosi vizsgálatokra a feltüntetett időpontban várjuk Önt!

Kérjük, hívja a 0265 215 000

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az e-levéllel. form mail űrlapon

Egy munkanapon belül kapcsolatba lépünk Önnel.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Show Buttons
Hide Buttons