Fiókom: Galenus fiók létrehozása

1. Töltse ki a számlanyitási űrlapot

Kitölti az űrlap 3 lépésben kért információkat és létrehozza a fiókját. Ha az űrlap kitöltésekor még nem járt a GALENUS klinikán, további ellenőrzésekre lesz szükség a fiók aktiválásához. Kapni fog egy e-mailt egy megerősítő linkkel

2. E-mail és telefon megerősítése

Miután fiókját aktiváltuk, meg kell erősítenie az e-mail címét. Nyissa meg a kapott e-mailt, és kattintson az e-mailben található linkre. Ezután a fiókod aktiválódik

3. Hozzáférés a virtuális rendelőhöz

A beteg kap egy e-mailt a virtuális rendelőhöz való hozzáférés teljes körű utasításaival.
Itt hozzáférhet az összes adatához.

Galenus Orvosi Központ

Magán orvosi szolgáltatások, amelyek specializált ambulanciákban, orvosi képalkotásban, orvosi elemzésben, klinikai vizsgálatokban, foglalkozási orvoslásban és másokban vannak felépítve.

A stressz kezelésének kulcsa az életed irányítása és a napi kihívásokkal kapcsolatos reális elvárásokká való változtatása.

— Josh Billings
 • Str. Gheorghe Doja nr. 19-21, Tg. Mures, Mures

  Nagyobb hely. Modern képalkotó központ.

 • Contact us
 • Vészhelyzet esetén hívja a 112-t!

  Most megnyugodhat. Megkezdtük a kovid tesztelést!

 • Részletek

Hogyan kell fiókot létrehozni?

Nagyon egyszerű!

Menjen a VENDÉGLÁTÓ FELSZÁLLÁS linkre, és kattintson a FELSZÁLLÁS LÉTREHOZÁSA gombra.
Ott megjelenik egy űrlap, ahol meg kell adnia az adatait.
Ha mindezt kitöltötte, lépjen tovább a Fiók létrehozása menüpontra. A kitöltés után kapni fog egy aktiváló linket e-mailben, ahol az aktiváló linkre kattintva hozzáférhet a fiók adataihoz.

Milyen adatok vannak a fiókomban?

A fiókjában megtalálja:

Betegadatok: személyes és orvosi adatok
Konzultációs lista
Laboratóriumi vizsgálatok
Időpontok listája
Felvételi lista
Receptek
Pénzügyi adatok

Kezelések listája

  Hogyan kezdődik a tervezés/ütemezés?

  Az alábbiakban részleteket talál a kapcsolatfelvételről. A GALENUS LINE-on keresztül, a 0365 915-ös egységes call-center számon, vagy a registratura@galenus.ro e-mail címen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével a GALENUS csapata felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy telemedicinális vagy normál időpontot kezdeményezzen!

  A segítségünkkel történő Időpontegyeztetéshez NEM KELL FELSZERZNIE FELVÉTELÉT. Nem kell, hogy jártas legyen az internet, vagy az online portálok használatában.

  Mi lekérdezzük a betegregisztrációhoz szükséges összes azonosító adatot, és létrehozunk Önnek egy elektronikus fájlt, amelyet biztonságosan tárolunk a GALENUS számítógépes rendszerében, az adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően. Ezt az elektronikus nyilvántartási rendszert a GALENUS egészségügyi központban 2020.01.01-től fogjuk használni. Minden jelenlegi vagy jövőbeli interakciót ez a nyilvántartás fog tükrözni.

  Amint mindezek az adatok azonosítva vannak, megtervezzük a telemedicinális ülés tervét, melynek során kiválasztjuk a szakterületet, az orvost, az időpontot, amikor ez az ülés megtörténik.
  Felhívjuk figyelmét, hogy azok számára, akik 2020.01.01. után már átlépték a GALENUS Orvosi Központ küszöbét, a kollégák frissíteni fogják a már meglévő információkat. Ebben az esetben az elektronikus fájl már létezik.

  SMS-ben és EMAIL-ben automatikusan visszaigazolást kap az időpont megnyitásáról, a biztonságos online kártyás fizetési rendszeren keresztül történő fizetés linkjével együtt. Csak a fizetés megerősítése után rendszerünk létrehozza a virtuális szekrényt.

  Minden egyes beteg minden egyes telemedicinális üléshez EGYEDÜLÖNBÖZŐ, bizalmas és biztonságos hozzáférést kap, a virtuális rendelőben az előző lépésekben kiválasztott orvossal együtt.

  Sürgős információért hívja a 0365 915-öt!

  Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az e-levéllel. form mail űrlapon

  Egy munkanapon belül kapcsolatba lépünk Önnel.

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Show Buttons
  Hide Buttons