Felhasználási feltételek

Az oldal www.galenus.ro tulajdonosa  Mures Healthcare Group SRL, a cég által meghatározott CIF: www.galenus.ro, bejegyzett kereskedelmi terül Maros J26-1715-2017 székhelyű Tg. Mures, Str. Dózsa György, Nr. 19-21, Maros megye, RO.
Ez a dokumentum meghatározza a feltételeket akkor a helyszínen www.galenus.ro. A honlapon, bejelentkezés és a szolgáltatásokhoz való hozzáférés magában foglalja elfogadja ezeket a feltételeket, minden következménye elfogadó acestora.Mures Healthcare Group Ltd fenntartja a jogot, hogy bármikor ezeket a feltételeket.

hozzáférés

A cél használhatja ezt a site-hoz kap információt által nyújtott egészségügyi szolgáltatásokat Mures Healthcare Group SRL – Medical Center Galenus és hozzáférés cikkek, információk medicale.Orice felhasználása eltérő célokra ez nem megengedett. Mures Healthcare Group Ltd nem vállal felelősséget a biztonság ezen az oldalon, vagy a kommunikáció.

Cikkek, információk

Cikkek és orvosi információkat honlapján közzétett www.galenus.ro készül, és ellenőrizni egy csapat szakember gyakorló Maros Healthcare Group SRL. Céljuk az, hogy a tudományos és orvosi szakterület, tett egy nyelven hozzáférhető a beteg és a felhasználható eszközök megértésében különféle betegségek vagy különböző orvosi szempontból.

Hangsúlyozzuk, hogy az orvosi információkat ezen az oldalon keresztül nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést ajánlásokat és információkat adhat az orvos, és nem helyettesíti a diagnózis alapján az orvosi vizsgálatok és tesztek. Ha aggódnak az egészségre, azt javasoljuk, hogy amellett, hogy információt kapott az oldalon keresztül www.galenus.ro, hogy konzultáljon orvosával vagy, vagy valamelyik szakorvosok, hogy tanácsot illetékes.

copyright

Mures Healthcare Group SRL ingyenes hozzáférést biztosít a honlapján, és lehetővé teszi a felhasználók megtekinthetik és letölteni adatokat felkerül az oldalon kizárólag személyes, nem kereskedelmi.

Szerzői információt erről oldal tulajdonosa Maros Healthcare Group SRL. Nem anyag ezen az oldalon nem lehet reprodukálni, vagy változtatni anélkül, hogy kifejezett engedélye Mures Healthcare Group SRL. A tartalom ezen az oldalon, grafikák, fotók, szoftverek, logók és egyéb anyagok az oldalon szerzői jogvédelem alatt állnak, és tulajdonosa Mures Healthcare Group SRL – Medical Center Galenus vagy leányvállalatai.

Sokszorosítás, másolás, sokszorosítás, értékesítése vagy viszonteladása anyagok egy részét, a hozzáférés és az információs és anyagok oly módon, hogy nem felel meg a román jogszabályok és nemzetközi szerzői jogi és a szellemi tulajdon magában foglalja a polgári vagy büntetőjogi felelősségre az ilyen intézkedéseket.

Mures Healthcare Group Ltd fenntartja a jogot, hogy megakadályozza bármilyen eszközzel kapcsolatot és az oldal használatával és szükség szankcionáló törvény által érintett személyeket, ha bizonyíték van arra, hogy a cél az, hogy elpusztítsa, vagy módosíthatja a webhely tartalmát, illetve annak biztonságát, vagy kísérlet hogy támadás vagy lejáratni Mures Healthcare Group SRL – Medical Center Galenus és szolgáltatások.

A használat szabályai

Nem engedélyezett:

  • A másolás, sokszorosítás és terjesztés információk és anyagok ezen az oldalon.
  • Megzavarása, bármilyen eszközzel, a weboldal tartalmát, törlése vagy módosítása közölt anyagok.
  • Egy tetszőleges e-mail címeket a honlapján való forgalmazás vagy levelezőlisták küldött e-mailek kereskedelmi vagy bármely más célra, mint e-mail küldése indokolt írásbeli hozzájárulása nélkül a tulajdonosok ezeket a címeket .
  • Ha nem követi e szabályok köztelezettségeket polgári vagy büntetőjogi felelősség, adott esetben.

külső hivatkozások

Keresztül oldalon www.galenus.ro találkozhatnak és hozzáférés más oldalakra mutató linkeket terţe.Mures Healthcare Group Ltd nem vállal felelősséget a bizalmas ilyen helyek, amelyek azt tanácsoljuk, hogy vegye figyelembe a politikák Adatvédelmi és sajátos felhasználási feltételek.

felelősség

Mures Healthcare Group Ltd nem vállal felelősséget, hogy nem maradt károk közvetlen, közvetett vagy járulékos kárért:

  • használja vagy nem tudja használni információs oldalon;
  • a beszerzési költsége áruk vagy szolgáltatások eredő adatokat, információkat beszerezni a honlapon www.galenus.ro;
  • jogosulatlan hozzáférés vagy az adatok megváltoztatása átvitel;
  • nyilatkozatok vagy intézkedések bármely harmadik fél helyben szolgáltatások;
  • bármilyen probléma a helyszínen.

Kizárólag a felhasználó felelős okozott károkért számítógépes rendszer vagy hálózat, amely hozzáfér a webhely vagy adatvesztés, amely esetleg a letöltött információval webhely tartalmát.
Felelősség a információk, vélemények és tartalma a megjelent cikkek az oldalon www.galenus.ro, blog Mures Healthcare Group Ltd ugyanis kizárólag a szerzők.

Engedélyek a nukleáris területen végzett tevékenységek elvégzésére
Show Buttons
Hide Buttons