Adatvédelem. A személyes adatok feldolgozása.

Galenus, a természet a munkát végeznek, a folyamat jóhiszeműen és a törvénnyel összhangban a személyes adatok a betegek, tényleges vagy potenciális törvényes képviselő, hagyományos vagy gondozók működését orvosi szolgáltatások nyújtására és az alkalmazottak vagy jelöltek felvételi folyamatokat.

Galenus mindig technikai és szervezési intézkedéseket a személyes adatok védelmére bízott rá, akkor kezelni biztonságosan és csak meghatározott célból.

A kapcsolati az üzemeltető Galenus

 

Galenus, Dózsa György utca, Nr. 19-21 Tg. Mures, Románia, tel 0365-915,office@galenus.ro
DPO, str. Gheorghe Doja, Nr. 19-21 Mures, Románia, e-mail:dpo@galenus.ro

Cél a személyes adatok feldolgozása

 

Galenus gyűjti és dolgozza fel a személyes adatokat az alábbi célokra:

 • Így az egészségügyi szolgáltatásokszükséges: programozási szolgáltatásai, küldés emlékeztetők és egyéb részleteit ütemezés, a szerződés értelmében a megelőző orvoslás, az orvosi diagnosztikai célból, gondozás és orvosi kezelés az érintett személy vagy az egészségügyi szolgáltatások eljáró az érintett érdekei telemedicina tevékenység epidemiológiai vizsgálatok; engedje eredményei klinikai vagy szakrendelésre és orvosi igazolások és egyéb dokumentumok, betegek adatai, igazgatási szolgáltatási kapcsolatos teljesítményét. Amely a személyes adatok szükségesek Galenus tudja kezelni beteg kérésére vonatkozó orvosi szolgáltatások.
 • jelentésadataihoza CAS, DSP, SIUI vagy az Egészségügyi Minisztérium, az adóhatóságnak.
 • Céljából a pénzügyi irányítás, így a költségvetési műveletek banki fizetések.
 • Létrejötte, érvényesítése vagy védelme miatt jogi bíróság, többek között az előzetes kérdés.
 • , Hogy a különböző kérelmek, panaszok és panaszok által érintett személyeket.
 • Ahhoz, hogy a címet kérések és címét közintézmények szerint a hatáskörükön.
 • Annak érdekében, statisztikai elemzés, amely nem jár a létrehozását egyedi profilok és személyre szabott szolgáltatást, és jobb szolgáltatást.
 • Annak megállapítására, mennyire elégedettek a szolgáltatásokkal Galenus.
 • Annak érdekében, hogy a biztonság és az emberek védelme és értékeinek helyeken Galenus megelőzésében és a bűnözés elleni küzdelem révén elkövetett videó megfigyelő helyeken a nyilvánosság számára hozzáférhetővé.
 • Míg feladatok ellátása toborzás / kiválasztás a megüresedett, ügykezelés toborzás különböző szakaszaiban a kiválasztás.
 • Annak érdekében, hogy a kérdést akciós kártya, vagy a kapcsolódó előfizetés.
 • A direkt marketing célokra, hírlevelek, kereskedelmi kommunikáció on demand szolgáltatások, akciók és események Galenus, orvosi, információs anyagok.
 • Amikor a látogató az oldalon www.Galenus.ro, és csak akkor, ha egyetértenek a sütik telepítését – Web szerver automatikusan rögzíti a nevét az Internet szolgáltató (ISP) címet, ahonnan meglátogatott címeket a honlapon meglátogatott, és a dátumot és hossza látogatást. További személyes adatokat csak tárolni, ha azok nyilvánosságra hozzák neked, ha például egy regisztráció, felmérés vagy végrehajtása a szerződést. Ebben a tekintetben, lásd politikakeksz. Az Ön által megadott adatokat a weboldalon keresztül lehetővé teszi számunkra, hogy személyre és folyamatosan javítsuk, hogyan működnek együtt Galenus – Kórházak és egészségügyi központok.

Kategóriákba tartozó személyes adatok

 

Galenus gyűjt személyes adatokat közvetlenül az érintettől vagy a tutorok vagy jogi képviselői:

 • Hivatalos azonosítás (például név eredetű, cím, nem, születési idő, állampolgárság és helyét más elemeit, személyazonosító okmány, az online azonosítók).
 • Különleges dátumok (például azonosító számát, az egészségügyi kártya számát, az egészségügyi adatok, biometria, faji, vallási, szükség szerint). Személyes egészségi állapotra vonatkozó adatok védettek szabályai szerint a törvény a betegek jogait és az ilyen adatok feldolgozása engedélyezett a szakmai titoktartást.
 • Pénzügyi és banki (Mint például a számlaszámot, nevet a jogosult a bankkártya vagy a bankszámla (eltérhet akkor, ha valaki fizetett számla nevében és az Ön számára) érvényességét a bankkártya).
 • További adatok(Mint például a foglalkozás, munkahely, biztosítási típus, név biztosító).
 • érintkezés(Mint például a postai levelezési címét, telefonszámát, e-mail).
 • Tájékoztatás a helyét, kép- és audio-video felvételek az egyéneke (videó által rögzített kamerákkal helyiségeiben elhelyezett Galenus, hangfelvételek telefonbeszélgetések call-center).
 • Az adatok profilalkotás felhasználók az oldalA cookie-k szerint a politika, amely elérhetőitt(Életkor, a nem, az IP adatforgalom, az adatok földrajzi hely, használt eszköz, operációs rendszer, a felhasználó keresési lekérdezések szerint a kamatok).
 • vélemények (Tartozhat a személyes adatok különleges természetű), hogy küldjünk közvetlenül vagy küldesz nyilvánosan Galenus, a szociális hálózatok (social media), vagy más médián keresztül a nyilvános kommunikáció.

Ha Galenus úgy dönt, hogy a személyes adatok feldolgozását más célokra, különösen a 6. cikk alapján, 1. bekezdés, az a) pontban az általános rendelet uniós adatvédelmi nincs. 679/2016 vagy a hozzájárulásával az érintett személy, Galenus értesíteni kell az információt külön lehetővé teszi, hogy kifejezzék a kifejezett beleegyezése, szabadon.

A jogalap a feldolgozási

 

Az adatok feldolgozása céljából a fenti alapulnak:

 • Következtetés és / vagy a szerződés teljesítése az egészségügyi szolgáltatások, illetve gondoskodjon az alkalmazás előtt a szerződés megkötését.
 • Jogi kötelezettségek teljesítését háruló Galenus törvény.
 • Galenus jogos érdeke, összhangban art. 5. Az általános rendelet uniós adatvédelmi nincs. 679/2016.
 • Védje alapvető érdekeit, illetve más személyek.
 • Ön hozzájárulása tevékenységével kapcsolatos marketing / reklám és egyéb feldolgozása a vonatkozó jogszabályok értelmében a hozzájárulás megszerzése. Olyan mértékben, hogy már kifejezett hozzájárulása egy adott kezelés, akkor visszavonja a beleegyezését bármikor. Hozzájárulás visszavonása nem érinti a végrehajtott feldolgozás visszavonásig érvényes. A kérelmet a hozzájárulás visszavonása lehet gyakorolni bármikor, akár e-mailben dpo@galenus.ro útján benyújtott írásbeli kérelmére a címre str. Gheorghe Doja, Nr. 19-21 Tg. Mures – a figyelmet az adatvédelmi tisztviselő, valamint hozzáférést gomb „Leiratkozás” jelen minden elektronikus tájékoztatók.

A tárolás során a személyes adatok

 

A tárolás időtartama személyes adatok korlátozottmire van szükség céljára feldolgozására és archiválására lejártáig az idő. Galenus a személyes adatot törli, abban az időben kérik, kivéve az adatok, melyek szállítása és feldolgozása végezzük eredményeként jogos érdek Galenus vagy kötelező jogi rendelkezés, adat törlődik az előírt határidőn belül a törvény által azt. Ha a visszatartás a személyes adatok szükséges célokra törvényben meghatározott, Galenus továbbra is megőrzi az adatokat a szükséges ideig.

Automatikus profilalkotás folyamatok és automatizált döntés

 

Galenus nem használja a személyes adatokat automatikusan értékeli személyes jellemzőinek az érintettek. Galenus nem használja a személyes adatokat automatizált döntésekre rólad.

Adatfogadók

 

Galenus lehet személyes adatokat alábbi címzettek kategóriái: hatóságok és a helyi és a központi állami intézmények, biztosítók, a szakemberek együttműködve Galenus tiszteletben titoktartásra, egyéb egészségügyi szolgáltatók (kórházak és járóbeteg speciális laboratóriumi szolgáltatások és az orvosi képalkotás stb), amelyek nyújtó egészségügyi szolgáltatások. Galenus kiadhatja adatok harmadik fél számára feltétlenül szükséges kezeléséhez adminisztratív tevékenységeket támogató orvosi tevékenység vagy egyéb jogi személyek, Galenus orvosi csoport (például elérésekor orvosi szolgáltatások egymást kiegészítő).

Galenus tud kommunikálni az adatokat az arra jogosult személyek, akik a személyes adatok feldolgozását nevében Galenus (példaképpen: archiválás cégek, szervezetek nyújtó adósságbehajtás szolgáltatók direkt marketing szolgáltatások, futár, stb.)

Galenus majd adja meg személyes adatait, hogy megfeleljünk a jogszabályi kötelezettség alapján, vagy a kötelezettségek egy hatóság vagy hogy megvédje a jogait, tulajdonát vagy biztonságát ügyfelek săi.Datele Galenus vagy elküldi őket, hogy megfelelőek, relevánsak és nem túlzott mértékűek a célra, amelyre azt összegyűjtjük és a nyilvánosságra.

Adatátvitel külföldre

 

Abban az időben az írás az adatvédelmi politika, nem a személyes adatokat kívüli országokba az EU / EGT vagy nemzetközi szervezetekkel.

Az érintettek jogai tekintetében a személyes adatok feldolgozása

 

Galenus jogait tartsák tiszteletben a személyes adatok védelméreJogokat lehet gyakorolni az Ön által írásbeli kérelmére Galenus, székhelyén Tg. Mures, str. Gheorghe Doja, Nr. 19-21 vagy e-mail cím dpo@Galenus.ro. A kérelemnek tartalmaznia kell egy pontos leírást a jogot kíván gyakorolni, és mellékelni kell egy személyazonosító okmány, amely lehetővé teszi az Ön azonosítására. Az azonosító adatokat csak arra korlátozódik, megerősítve személyazonosságát és tevékenysége nem eredményezhet a személyes adatok tárolásának szükségesnél hosszabb ideig erre a célra. Az alábbi jogok illetik meg:

 • Galenus jogot, hogy kérésére a hozzáférést az adatokhoz.
 • Jobb tájékoztatni kell a személyes adatokat dolgozzák Galenus cél, továbbításra, és a tárolás időtartama az ilyen adatok.
 • A jogot, hogy kap egy ingyenes példányt a személyes adatok feldolgozására. Bármilyen további kívánt példányszámot Galenus fenntartja magának a jogot, hogy díjat.
 • A jogot, hogy kérésére, hogy pontatlan adatok Galenus / nem rólad.
 • Galenus jogot, hogy kérésére törlését a személyes adatok, kivéve, ha alapos okkal hivatkozhat az alkalmazás.
 • A jogot, hogy kérésére korlátozások Galenus feldolgozás. Azonban Galenus tárolhatja és a személyes adatok feldolgozását a köz teljesítése jogi kötelezettség vagy védekezni jogi követelések, a jogszerű követelések vagy egy személy védelmét jogait.
 • Kifogás joga adatok feldolgozásával feldolgozásakor érdekében a direkt marketing, beleértve a profil, amikor az intézkedés kapcsolódik a direkt marketing volt. Galenus nem az adatok feldolgozására, kivéve ha jogos érdeke vagy gyártás megállapítása, érvényesítése vagy védelme miatt jogi bíróság.
 • A jogot, hogy ne vessék alá a döntést kizárólag automatizált feldolgozás, beleértve a profil, ha ez jelentős hatással van az érintett egyén.
 • Jobb számhordozás Galenus személyes adatokat elektronikus formában, szerkezet, jelenleg használatban, automatikusan olvasható az ilyen adatok átvihetők egy másik szolgáltató.
 • Ha úgy érzi, hogy a feldolgozást végezték ellentétes a hatályos jogszabályoknak, akkor jogosult panaszt tenni a felügyelő vagy a felügyelő hatóság a személyes adatok feldolgozását.

Figyeljük meg, hogy nem fogadja el felelősségbiztosítás információk és a kapcsolódó adatvédelmi politikáját weboldalak, amelyek hivatkoznak linkeken keresztül a honlapra nostru.Ne Fenntartjuk a jogot, hogy az adatvédelmi politika. Ez és a jövő változat lesz elérhető bármikor www.galenus.ro oldalon.

Show Buttons
Hide Buttons