Florina Daniela Ruta

Title

A táplálkozási szakember foglalkozik a táplálkozási betegségek és a hozzájuk kapcsolódó anyagcserezavarok diagnosztizálásával és kezelésével. Ezen a szakterületen belül a helytelen táplálkozást okozó betegségek közül a leggyakoribbak kezelhetők, mint például: cukorbetegség, diszlipidémia, elhízás és alultápláltság, hiperurikémia.

A táplálkozási dietetikus nem állít fel diagnózist és nem ír fel gyógyszereket – ez az orvos feladata és felelőssége. A táplálkozási szakember-dietetikus felelőssége a táplálkozási diagnózis, a táplálkozási tanácsadás, a táplálkozási beavatkozás / recept, az élelmiszer-gyógyszer kölcsönhatások, az életmódra vonatkozó ajánlások és az étrend-kiegészítők (biztonságosak, tanulmányok alapján), ahol szükséges.

Specialitás Nutríció és Dietetika
Tanulmányok MG
Nem
 

Szolgáltatások

Tanulmányok

Galenus Orvosi Központ

Magán orvosi szolgáltatások, amelyek specializált ambulanciákban, orvosi képalkotásban, orvosi elemzésben, klinikai vizsgálatokban, foglalkozási orvoslásban és másokban vannak felépítve.

A stressz kezelésének kulcsa az életed irányítása és a napi kihívásokkal kapcsolatos reális elvárásokká való változtatása.

— Josh Billings
Show Buttons
Hide Buttons