Contul meu: pentru a crea un cont la Galenus

1. Completezi formularul de creare cont

Adaugi informatiile solicitate in cei 3 pasi ai formularului si iti creezi contul. Dacă la completarea formularului încă nu ai fost intr-o clinica GALENUS, pentru activarea contului vor fi necesare verificari suplimentare. O sa primești un mail cu un link de confirmare.

2. Confirmi emailul și telefonul

Dupa ce contul tau a fost activat, este necesar sa confirmi email-ul. Deschide email-ul primit si acceseaza link-ul din email. Apoi, contul tău va fi activat.

3. Acces în cabinetul virtual

Pacientul primește un email cu instrucțiuni complete de acces în cabinetul virtual.
Aici puteți accesa toate datele Dvs.

Centrul Medical Galenus

Servicii medicale private, structurate în Ambulatoriu de specialitate, Imagistică medicală, Analize Medicale, Studii Clinice, Medicina Muncii și altele.

Cheia gestionării stresului este gestionarea vieții tale și transformarea ei în așteptări realiste la provocările tale zilnice.

— Josh Billings
 • Str. Gheorghe Doja nr. 19-21, Tg. Mures, Mures

  Locație mai mare. Centru imagistica modern.

 • Contactați-ne
 • In caz de urgenta, sunati la 112!

  Acum poți să găsești liniștea. Am început testările covid!

 • Detalii

Cum se face un cont?

Foarte simplu!

Accesați linkul CONT CLIENT și apăsați CREARE CONT.
Acolo veți avea un formular în care trebuie să introduceți datele dumneavoastră.
După ce finalizați toate aceste aspecte, continuați spre Creare cont. După finalizare, o să primiți un link de activare pe mail, în care apăsând linkul de activare o să aveți acces la datele din contul dumneavoastră.

Ce date am în contul meu?

În contul Dvs. găsiți:

 • Date despre pacient: personale și medicale
 • Listă consultații
 • Analize laborator
 • Listă programări
 • Listă internări
 • Rețete
 • Date Financiare

Lista de tratamente

  Cum începe procesul de planificare/programare?

  Mai jos aveți detalii despre modalitățile de contact. Prin GALENUS LINE, apelând telefonul unic de call-center 0365 915, sau prin email către registratura@galenus.ro, sau completând formularul de mai jos, echipa GALENUS vă va contacta în vederea inițierii unei programări de telemedicină, sau programare normală!

  PENTRU PROGRAMARE cu ajutorul nostru, NU AI NEVOIE SĂ CREEZI NICIUN CONT. Nu ai nevoie să fi experimentat în ale internetului, sau a portalurilor online.

  Noi vom prelua toate informațiile de identificare necesare înregistrării pacientului, și îți vom genera un dosar electronic ce va fi păstrat în siguranță în sistemul informatic al GALENUS, respectând politica de confidențialitate. Acest sistem cu dosare electronice, se folosește în centrul medical GALENUS, începând cu 01.01.2020. Orice interacțiunea curentă, sau viitoare, se va regăsi în acest dosar.

  Odată identificate toate aceste detalii, vom face planificarea pentru sesiunea de telemedicină, prin care vom selecta Specialitatea, Medicul, Ora când va avea loc această sesiune.
  Menționăm că pentru cei dintre dumnevoastră care ați mai trecut pragul centrului medical GALENUS, după data de 01.01.2020, colegii vor actualiza informațiile deja existente. În acel caz, dosarul electronic deja există.

  Veți primi automat, prin SMS și EMAIL, confirmarea deschiderii programării, cu un link de plată, prin sistemul securizat de plăți online cu cardul. Abia după ce confirmați plata, sistemul nostru va genera un cabinet virtual.

  Fiecare pacient, aferent fiecărei sesiuni de telemedicină, va primi acces UNIC, confidențial și securizat, alături de medicul selectat la pașii anteriori în cabinetul virtual.

  Sunați la 0365 915 pentru informații urgente!

  Sau contactați-ne prin formularul de e-mail de mai jos

  Vă vom contacta într-o zi lucrătoare.

  Show Buttons
  Hide Buttons