Ambulatoriu specialitate (Policlinică)

Ambulatoriu specialitate (Policlinică)

Oferă o gamă largă de servicii fiabile de laborator și de diagnosticare a imaginilor

Servicii medicale private de specialitate

14 cabinete și 28 de specialități

La Centrul Medical GALENUS găsiți astăzi 28 de specialități în ambulatoriul de specialitate, din care 5 specialități sunt contracte și cu CASA DE ASIGURĂRI:
– ORL
– Chirurgie Generală
– Obstetrică-Ginecologie
– Pediatrie
– Oftalmologie

 • Galenus este un mediu centrat pe oameni – ceea ce înseamnă că vă aflați în centrul a tot ceea ce facem și al tuturor deciziilor pe care le luăm.
 • Suntem partenerul dvs. pentru sănătate, ajutându-vă să trăiți bine prin aducerea la ușă a celor mai bune medicamente și îngrijiri medicale.
 • Oferim o îngrijire imediată rapidă, eficientă și accesibilă pentru bolile non-viața care amenință viața. Majoritatea pacienților sunt văzuți, tratați și eliberați în aproximativ 60 de minute.

Aflați de ce merită

Dispozitivul de îngrijire medicală imediată asigură îngrijire rapidă

Nu este necesară numirea, majoritatea pacienților sunt văzuți, tratați și eliberați în aproximativ 60 de minute. Medici certificați și experimentați, nu asistenți medicali.

Când vă simțiți sub vreme și nu puteți aștepta o întâlnire cu medicul de îngrijire primară, medicii noștri și personalul cu experiență imediată vă pot ajuta să vă simțiți mai bine.

Nu este necesară numirea, majoritatea pacienților sunt văzuți, tratați și eliberați în aproximativ 60 de minute. Medici certificați și experimentați nu asistenți medicali.

Prezentarea generală a serviciului

Când noi sau cineva pentru care ne pasă este bolnavă sau necesită îngrijiri medicale, vrem să avem cea mai bună îngrijire posibilă în cel mai scurt timp. Intrați pur și simplu și veți fi văzuți cât mai repede posibil.

De la fondare am devenit o parte integrantă a orașului, avansând misiunea noastră de a oferi acces comunității noastre la îngrijirea compasională. Astăzi pacienții găsesc grijă care combină medicina de clasă mondială cu compasiunea.

De la fondare am devenit o parte integrantă a orașului, avansând misiunea noastră de a oferi acces comunității noastre la îngrijirea compasională. Astăzi pacienții găsesc grijă care combină medicina de clasă mondială cu compasiunea. De la fondarea sa devenim o parte integrantă a orașului, avansând misiunea noastră de a oferi acces la îngrijire compasională.

Procesul Walk-in Medical

No Appointment Needed

Nu este necesară o întâlnire pentru a primi îngrijire. Din acest motiv, pacienții nu trebuie să planifice când pot veni. Pur și simplu intrați și veți fi văzuți.

Profesionali licentiati

Medicii urgente de îngrijire și asistentele medicale oferă îngrijire de înaltă calitate. Aceștia sunt licențiați și recunoscuți ca membri de renume ai industriei de asistență medicală.

Cost Effectiv

Costul de a vedea un medic într-o instalație de îngrijire medicală imediată va fi mult mai accesibil decât a vedea un medic într-o cameră de urgență.

Va rog sunati la 0265 215 000

Sau contactați-ne prin formularul de e-mail de mai jos

Vă vom contacta într-o zi lucrătoare.

Alte servicii

De la infiintarea sa Galenus a fost furnizarea pacientilor cu asistenta medicala deplina, cuprinzand servicii de pacienti, diagnostic de laborator si imagistica, stomatologie, stomatologie si ingrijire imediata.

  • Centru medical

   Centru medical

   Scopul nostru este de a oferi o casă medicală centrată pe pacient pentru toți pacienții

  • Ambulatoriu specialitate (Policlinică)

   Ambulatoriu specialitate (Policlinică)

   Oferă o gamă largă de servicii fiabile de laborator și de diagnosticare a imaginilor

  • Medicina Muncii

   Medicina Muncii

   Echipe mobile, dar și localizate la sediul GALENUS, disponibile pentru efectuarea investigațiilor necesare în cadrul procesului de angajare.

Show Buttons
Hide Buttons