Analize Medicale

Analize Medicale

Oferă o gamă largă de servicii fiabile de laborator și de diagnosticare a imaginilor

Pur și simplu intrați

Poți veni la analize medicale, conform programului de lucur!

Oferim peste 2.800 de investigații de laborator, diferite tipuri de analize și teste de sânge. Fie că vrei să-ți faci analize medicale anuale, analize de sânge pentru alergii sau un set de investigații uzuale și complete, recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență. Asigurăm performanță în serviciile medicale pe care le oferim astfel încât tu să ai parte de cele mai bune rezultate.

Activitatea Centrului Medical GALENUS se desfășoară prin sprijinul unor parteneriate strategice puternice cu peste 50 laboratoare medicale autorizate!

 • Alergeni recombinați și nativi

  Analize Alergeni recombinați și nativi! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Alergologie – IgG specifice

  Analize Alergologie – IgG specifice! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Alergologie

  Analize Alergologie! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Anatomie patologică

  Analize Anatomie patologică! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Biochimie

  Analize Biochimie! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Biologie moleculară

  Analize Biologie moleculară! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Coagulare

  Analize Coagulare! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Dozare Medicamente

  Analize Dozare Medicamente! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Genetică moleculară

  Analize Genetică moleculară! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Hematologie

  Analize Hematologie! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Imunohematologie

  Analize Imunohematologie! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Imunologie

  Analize Imunologie! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Intoleranță alimentară

  Analize Intoleranță Alimentară! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Markeri tumorali

  Analize Markeri tumorali! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Microbiologie

  Analize Microbiologie! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Parazitologie

  Analize Parazitologie! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Toxicologie

  Analize toxicologice! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

 • Virusologie

  Analize virusologie! Recoltarea de sânge sau recoltarea produselor biologice și patologice se face la cele mai înalte standarde de excelență.

Procesul Walk-in Medical

Fără programare!

Înțelegem că uneori sunt urgențe ce nu pot fi evitate și vom face tot ce putem să te ajutăm pe loc. Recomandăm programările pentru a asigura calitatea serviciilor și timpilor de răspuns.

Te servim pe loc

În ce privește analizele medicale, personalul medic auxiliar e pregătit să recolteze probe în decursul zilei și să trimită spre centrele partenere, spre procesarea acestora de urgență! Citește și despre testările COVID19!

Contra cost sau gratuit!

Pentru analizele decontate prin CAS se poate recolta doar pe bază de bilet de trimitere și PROGRAMARE PREALABILĂ! Pentru analizele medicale ce se achită, te așteptăm în intervalul orar prezentat!

Va rog sunati la 0265 215 000

Sau contactați-ne prin formularul de e-mail de mai jos

Vă vom contacta într-o zi lucrătoare.

Show Buttons
Hide Buttons