Florina Daniela Ruta

Title

Specialistul în nutriţie este cel care se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul bolile nutritive şi tulburările metabolice asociate acestora. În cadrul acestei specialităţi se pot trata cele mai răspândite dintre afecţiunile care au drept cauză nutriţia incorectă, cum ar fi: diabetul zaharat, dislipidemiile, obezitatea şi denutriţia, hiperuricemiile.

Nutriționistul-Dietetician nu pune diagnostic medical și nu prescrie medicamente – asta este treaba și responsabilitatea medicului. Responsabilitatea nutriționistului-dietetician este diagnosticul nutrițional, consilierea nutrițională, intervenția/prescripția nutrițională, interacțiuni aliment-medicament, recomandări de stil de viață și de suplimente alimentare (sigure, bazate pe studii) unde este cazul.

Specialitate Nutritie si Dietetica
Studii MG
Zona de expertiza
Sexul feminin

Servicii

  Educatie medicala

  Centrul Medical Galenus

  Servicii medicale private, structurate în Ambulatoriu de specialitate, Imagistică medicală, Analize Medicale, Studii Clinice, Medicina Muncii și altele.

  Cheia gestionării stresului este gestionarea vieții tale și transformarea ei în așteptări realiste la provocările tale zilnice.

  — Josh Billings
  Show Buttons
  Hide Buttons