Consultații gratuite prin CAS!

Începând cu februarie 2023, d-na dr. Dan Alexandra-Bianca consultă gratuit la Reghin, în baza biletelor de trimitere, prin Casa de Asigurări. De asemenea, pentru afecțiunile CRONICE, FĂRĂ bilet de trimitere, prin TELEMEDICINĂ, vă poate ajuta în anumite limite.

Dr. Lupșa Liana

Despre Pediatrie

Pediatria este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pediatrice (nou-născut pana la 18 ani).
A fi pediatru este o onoare, o mare responsabilitate și nu este simplu, nu este facil sau doar o placere. Este mereu un prilej de dedicare și de satisfacție deoarece copiii sunt purtătorii idealurilor umane.
În scop diagnostic se pot efectua o gamă largă de analize de laborator și investigații imagistice, recomandate în cursul consultului de pediatrie.

Scurtă descriere

  Specialitate Pediatrie
  Studii UMF Tg. Mureș
  Zona de expertiza
  Grad Medic Specialist
  Sexul Feminim
  Limbi Română, English

  Servicii

  • Pediatrie - Alte manopere
   variabil
  • Pediatrie-Consult medic specialist
   200 LEI
  • Pediatrie-Control medic specialist
   150 LEI
  • TELE-Pediatrie-Consiliere medic specialist
   150 LEI
  • TELE-Pediatrie-Control medic specialist
   100 LEI

  Centrul Medical Galenus

  Servicii medicale private, structurate în Ambulatoriu de specialitate, Imagistică medicală, Analize Medicale, Studii Clinice, Medicina Muncii și altele.

  Cheia gestionării stresului este gestionarea vieții tale și transformarea ei în așteptări realiste la provocările tale zilnice.

  — Josh Billings
  Show Buttons
  Hide Buttons