Încep cu o întrebare pentru cititori: Ce au în comun aceste 3 meserii?

Pentru a răspunde, voi începe cu un mic context asupra acestei întrebări.

Centrul Medical GALENUS este un proiect medical din Târgu Mureș, care a reușit de-a lungul anilor să fie un pionier în multe aspecte, pentru că face parte din cultura domeniului de activitate.
Deși în timp, a suferit modificări, structura acționarilor și administratorilor a avut în vedere creșterea și dezvoltarea proiectului. Astăzi, entitatea juridică ce gestionează Centrul Medical Galenus, are în componență 3 administratori: 1 doctor, 1 inginer, 1 arhitect.

Întrucât nivelul de cunoaștere al ravagiilor create de virusul SARS-COV-2, în mod direct asupra sănătății apropiaților și a personalului, cât și în mod indirect asupra economiei, circuitelor financiare, activităților comerciale și al viitorului oamenilor pe pământ, toți cei 3 administratori ai centrului medical, au trecut săptămâna aceasta prin Faza I de VACCINARE împotriva virusului SARS-COV-2.

Am dorit să oferim un exemplu pentru cei ce ne urmăresc, pentru cei ce ne-au acordat încrederea de nenumărate ori, sănătatea acestora fiind în mâinile noastre, ale doctorilor noștri, ale personalului medical de fiecare dată când ne vizitează. Dorim să fim un exemplu de spirit CIVIC pentru că ne gândim la binele comunității în care trăim, dar și în perspectivă ETICĂ și MORALĂ, un îndemn pentru comunitățile în care fiecare din administratori activează.

Tehnologia și dezvoltările majore aduse de medicina modernă, ne oferă un grad mare de încredere în aceste soluții la o pandemie tragică și nimicitoare, care au marcat un an 2020 negru în istoria noastră și a copiilor noștri.
Decizia de a accepta un vaccin gratuit și sigur, va proteja nu doar sănătatea ta, dar și a celor din jurul tău. Împreună cu comunitatea în care trăim, putem prin acest gest simplu de încredere, să contribuim la reluarea cursului normal al vieții.

Centrul Medical GALENUS susține vaccinarea împotriva SARS-COV-2.

Farcaș Mihai-Dan – Manager General

semnat: Farcaș Mihai-Dan – manager general Centrul Medical Galenus

Leave a reply