Aici la Centrul Medical GALENUS, punem accent pe atenția către pacient, dar și atenția către medicii ce cresc valoarea noastră. Punem accent pe calitatea serviciilor medicale și deși proiectul Centrul Medical GALENUS are o vechime de peste 15 ani, el a evoluat constant prin administrări diferite, prin parteneriate noi, dar și prin investițiile făcute de-a lungul timpul.

Modalități de decontare

Când spunem modalități de decontare, ne referim la faptul că la Centrul Medical GALENUS, nu avem doar variantele clasice de plăți: Cash, Card, Transfer Bancar, Plăți Electronice. În speranța de a adresa nevoile a cât mai mulți pacienți, am venit în întâmpinarea lor prin multiple parteneriate medicale directe, prin care pacientului îi va fi ușor să beneficieze de servicii medicale, cu decontarea serviciilor prin diverse ASIGURĂRI sau ABONAMENTE MEDICALE existente.

Sunt cazuri în care un pacient își va face propria asigurare de sănătate sau abonament medical. Sunt cazuri când acesta va beneficia de astfel de servicii, incluse în pachetul salarial primit de la locul de muncă. Sunt mai multe scenarii în care acești pacienți și nu numai, vor putea beneficia de serviciile medicale ale Centrului Medical GALENUS, prin decontarea cu terți.

Întrucât piața este liberă, iar competiția între furnizorii de abonamente medicale și asiguratori este mare, varietatea disponibilă în piață este de asemenea mare. La Centrul Medical GALENUS oferim o șansă de colaborare oricărui partener specializat în abonamente medicale și asigurări de sănătate, pentru a putea evalua obiectiv pe o perioadă de timp, dacă e în beneficiul celor implicați (pacienți, doctori, personal medical), sau nu.

Parteneriatele medicale

Pe prima pagină a site-ului puteți consulta lista de parteneriate medicale active. Pentru informare asupra diverselor condiții de decontare impuse de partenerii noștri, furnizorii d-voastră, rog să solicitați și să amintiți în procesul de programare că doriți o decontare a serviciilor prin abonament medical sau asigurator.

Menționăm că toate condițiile impuse de furnizorii de abonamente medicale și de asiguratori, sunt prezente în contractele și clauzele aferente ce le-ați semnat cu dânșii. Nu putem și nici nu avem autoritatea necesară ca să facem derogare de la acestea.

Actualizări și comunicate în atenția pacienților Centrului Medical GALENUS

Începând cu data de 01.08.2020, Centrul Medical GALENUS a oficializat convenția de decontare testări COVID19 prin abonamentele SIGNAL IDUNA. Solicită la angajatorul tău acest beneficiu. !!ATENȚIE!! necesită programare în prealabil și confirmare cu asiguratorul.

Începând cu data de 16.07.2020, Centrul Medical GALENUS nu mai acceptă decontările cu abonamentele MEDICOVER, afară de cele deja programate.

Începând cu data de 01.07.2020, Centrul Medical GALENUS anunță parteneriatul cu DOCBOOK prin care pacienții pot face programări în timp real la majoritatea doctorilor ce activează în clinică.

Leave a reply