Dr. Russu Eliza

Despre Chirurgie-Vasculară

Chirurgia vasculara este specialitatea chirurgicală care se ocupă cu tratarea afecțiunilor legate de sistemul vascular, care pot fi de tip arterial, venos sau limfatic. Singurele vase care nu sunt abordate în această specialitate sunt cele ale creierului și ale inimii.
Principala afecțiune tratată este boala arterială periferică, rezultat direct al aterosclerozei. Aceasta este o boală tot mai frecventă, afectând aproximativ 20% din populația adultă de peste 65 ani. În funcție de evoluția și severitatea bolii, aceasta poate deveni invalidantă, ducând până la amputație sau chiar deces. Din aceste considerente scopul principal al chirurgiei vasculare îl reprezintă salvarea membrelor inferioare și reducerea numărului de amputații majore.

Sumar despre doctor

  Specialitate Chirurgie Vasculară
  Studii UMF Tg. Mureș
  Zona de expertiza Ecografia doppler vascular
  Grad Medic Primar
  Sexul Feminin

  Servicii

  • Chirurgie vasculara -Consult medic primar
   300 LEI
  • Chirurgie vasculara-Eco doppler arterial periferic
   400 LEI
  • Chirurgie vasculara-Eco doppler venos periferic
   400 LEI

  Educatie medicala

  Centrul Medical Galenus

  Servicii medicale private, structurate în Ambulatoriu de specialitate, Imagistică medicală, Analize Medicale, Studii Clinice, Medicina Muncii și altele.

  Cheia gestionării stresului este gestionarea vieții tale și transformarea ei în așteptări realiste la provocările tale zilnice.

  — Josh Billings
  Show Buttons
  Hide Buttons