În contract cu casa de asigurări

Cu plăcere vă aducem în vedere, că d-na dr. Diana Duca, oferă servicii decontabile prin casa de asigurări.
 

Dr. Duca Diana

Despre ORL

Otorinolaringologie, sau prescurtat ORL, este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor.
Ceea ce tratează medicul de ORL include disfuncţii a tractului respirator superior – tulburări ale respiratorii nazale, mirosului, auzului. În plus, medicul ORL tratează  boala ce include simptome,  care nu au legătura cu tractul respirator superior (cum ar fi: ameţeli, care se dezvoltă în boala Meniere şi este localizată în urechea internă).

Scurtă descriere

  Specialitate Medic specialist ORL
  Studii UMF TG. Mureș
  Zona de expertiza Adulți și copii
  Grad Medic Specialist
  Decontare CAS DA
  Sexul Feminin

  O vorbă de la d-na doctor

  Centrul Medical Galenus a fost șansa unui loc de muncă la standarde de țară civilizată, din punctul de vedere al dotărilor și stilului de abordare medicală, atunci când nu se întrevedea nici o altă variantă pentru mine ca tânăr specialist , în oraș sau împrejurimi.
  Au fost începuturi grele, cu 2-3 pacienți săptămânal, dar în timp , oferind servicii moderne, de calitate și investind în dezvoltarea profesională proprie, dar și a locului de muncă, capacitatea de muncă a crescut.

  Investigatii prestate

  Educatie medicala

  Centrul Medical Galenus

  Servicii medicale private, structurate în Ambulatoriu de specialitate, Imagistică medicală, Analize Medicale, Studii Clinice, Medicina Muncii și altele.

  Cheia gestionării stresului este gestionarea vieții tale și transformarea ei în așteptări realiste la provocările tale zilnice.

  — Josh Billings
  Show Buttons
  Hide Buttons